We were appointed by professional services company, Capita, to deliver the full refurbishment to their new Westminster head office within the award-winning development of The Copyright Building.

A full design and build project across five floors, including a meet and greet reception and the creation of cellularised offices, we started with concept drawings and developed through using a 2-stage approach for this 87,000 sq. ft space.

Structural alterations were required to facilitate the installation of a new architectural staircase, joining the upper executive office and meeting spaces. We introduced a new chilled ceiling system and underfloor electrical installation, to maximise the floor to ceiling height and create a more open and inclusive feel.

The new HQ in Fitzrovia offers more than just a well-designed space. Boasting 5 floors of premium Grade A office accommodation and a state-of-the-art events space and catering facility, inclusive of a 6m by 2m AV wall, the new office is a stylish new space with a cohesive vision of functionality and wellbeing at its core.

The successful delivery has led to our involvement on further projects working closely with the professionals involved. 

Capita

  • Architect QOB D&B
  • Project Manager Capita
  • Cost Consultant Capita
  • Services Consultant TAP
  • Size of Project 87,000 sq ft
  • Programme 25 weeks