Our team completed the refurbishment of the former Phillips Gallery, previously the Howick Place delivery office. The existing building was comprised of two originally separate buildings that were adjoined as part of the redevelopment for the new sorting office. 

They are of two distinct architectural styles and although unlisted they are included within the Westminster Cathedral conservation area.

The design transforms 31,000 square foot of existing industrial space across ground and first floor into the offices of a new development company formed by the merging of Cathedral Group and Development Securities.

Howick Place

  • Architect Coffey Architects
  • Project Manager Beadmans
  • Cost Consultant  Beadmans
  • Services Consultant MTT
  • Size of Project  31,000 sq ft
  • Programme 18 Weeks